Mükemmel bir Anti Kalori – Anti Yaşlanma Sebzesi!

Her kuşkonmaz sürgünü, sadece dört kalori içerir! Yağ oranı ise çok düşüktür. Tüm vitamin ve minarellerinden fayda sağlamak için kahvaltı, öğlen veya akşam yemeklerinde öğününüze ekleyin ve aynı zamanda fazla kilolardan kurtulun! Eğer obezite veya yüksek kolesterol sıkıntısı çekiyorsanız, kuşkonmazın düzenli tüketilmesi kolesterol seviyelerinin düşürülmesine de yardımcı olacaktır.

Kuşkonmaz, kabızlığı önlemeye yardımcı olan yüksek lif içeriğine de sahiptir. Ayrıca, toksik olan ve genellikle yorgunluğa yol açan vücuttaki amonyayı nötralize eden bir amino asit vardır. Hipertansiyon ve mide bulantısı ile savaşmak için yararlı olan iyi bir potasyum kaynağıdır.Beyin hızını ve zihinsel esnekliği artıran anti-aging özellikleri, folatlar ve B12’ye sahiptir. Bu besin maddelerinin uygun seviyelerde tutulması, yaşlanma karşıtı belirtilerin azaltılmasına yardımcı olacaktır..

Kuşkonmaz bir sürü folik asit ile de doludur. Folik asit eksikliği depresyona neden olabilir. İyi bir mood için, kuşkonmaz mükemmel bir yardımcı!

Diet yaparken kuşkonmaz ile hem beden, hem ruh sağlığınıza destek olun!

ETİKETLER:

Bir Yorum Bırak

Lütfen dikkat, yorumlar yayımlanmadan önce onaylanmalıdır.